Nijntje-tentoonstelling: van 4 tot 30 november 2017

Nijntje en Nina in de bibliotheek

Van 4 tot 30 november kan je in de bibliotheek een mooie overzichtstentoonstelling rond Nijntje komen bezoeken.
Dankzij de samenwerking tussen de Brusselse bibliotheken en Mercis Publishing (uitgever van het werk van Dick Bruna) kan je komen meegenieten van Nijntjes avonturen en Dick Bruna's tekenkunsten.

De tentoonstelling is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van de bibliotheek.
Naast Evere loopt de tentoonstelling tegelijkertijd ook in de bibliotheken van  Anderlecht, Jette en Sint-Pieters-woluwe.

Nijntje zal dit jaar ook centraal staan tijdens de meertalige voorleesmomenten van de Brusselse Bbiliotheken: Brussel reads Aloud
Het meertalig voorleesuurtje van de bibliotheek van Evere zal 18 november doorgaan en zal in het Nederlands en Russisch zijn.