Nocturne van de Brusselse bibliotheken

Vrijdag 23 november om 19u :Muzikale lezing “De Sixties” door Rudolf Hecke

• 18:00 : verwelkoming publiek
  • 19:00 : start muzikale lezing "The Sixties" door Rudolf Hecke
  • Nadien muziekoptreden Rudolf Hecke en Karen Boelaerts samen met de leners van de Franstalige bibliotheek
  • Hapje en drankje ter gelegenheid van de Week van de Smaak
  • Gratis, maar inschrijving is gewenst

Op vrijdag 23 november 2018 nemen de Nederlandstalige Brusselse bibliotheken voor de tweede keer deel aan de Brusselse bibliotheeknocturne. Samen met de Franstalige openbare bibliotheken in Brussel openen de bibliotheken tijdens deze nocturne ’s avonds hun deuren met een feestelijk en ongewoon programma.

Seks! Drugs! Rock-’n-Roll! Revoluties! Vijftig jaar "mei ‘68", een halve eeuw Woodstock. "De Sixties” staan frontaal in de belangstelling. De magie van die unieke periode openbaart zich in het nieuwe boek "De Sixties" van Rudolf Hecke. Met zijn lezing "De Sixties" maakt hij brandhout van karikaturen en licht sluiers op waaronder zich wonderbaarlijke anekdotes bevinden.
Een unieke eerste kennismaking met een far-out magische periode of een trip through memory lane, beklijvend, hilarisch en gekruid met muziek.

Nadien verbroederen we met de leners van de Franstalige bibliotheek bij live (Sixties-) muziek.

Ter gelegenheid van de Week van de Smaak wordt ook een hapje en een drankje aangeboden.

Deze activiteit is gratis, maar inschrijving is gewenst.